4. Miksi valita meidät?

Tärkein päätös

Arkkitehdin ja pääsuunnittelijan valitseminen rakennushankkeeseen on yksi rakennuttajan vaikeimpia ja tärkeimpiä päätöksiä.  Arkkitehdin valinta määrää suunnan koko rakennusprojektille, ja siksi rakennuttajan on ehdottomasti löydettävä suunnittelija, jonka kanssa keskusteleminen tuntuu helpolta ja jonka asiantuntemukseen rakennuttaja voi luottaa.

SLARK Oy on osa joustavaa yhteistyöverkostoa nimeltä UNIARK. Tämä turvaa meille aina riittävät resurssit vaativimpiinkin hankkeisiin. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyvät myös kaikki muut rakennusprojektissa tarvittavat suunnittelijat, konsultit ja valvojat.

Suositukset ja maine ratkaisevat

Arkkitehtipalveluiden mainostaminen on melko harvinaista, eikä sitä pidetä kovin tehokkaana tai uskottavana. Sen sijaan suositukset ja hyvä maine ovat paras ja tärkein mainos rakennusalalla. Näitä voi saavuttaa vain ammattitaidolla ja ahkeruudella sekä nöyryydellä ja tunnollisuudella. Me arvostamme omaa työtämme ja hoidamme jokaisen toimeksiannon parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme työskennelleet arkkitehtuurin parissa vuodesta 1997 ja Arkkitehtuuritoimisto Samppa Lappalainen perustettiin kahdeksan vuotta myöhemmin, 2005. Paras kiitos ahkeruudestamme on se, että vanhojen asiakkaidemme suositusten kautta kasvanut asiakaskuntamme on mahdollistanut kiinnostavien hankkeiden parissa työskentelyn suhdanteista riippumatta.

Ei pelkkä hinta, vaan hinta-laatusuhde

Panostaminen laatuun tarkoittaa sitä että me emme edes yritä kilpailla hinnalla vaan hinta-laatusuhteella. Kevyestä ja joustavasta organisaatiostamme johtuen pystymme silti tarjoamaan sekä nuorekasta innovointia, että kilpailukykyistä hinnoittelua verrattuna suuriin ja tehdasmaisiin arkkitehtitoimistoihin.

Jokaisella arkkitehdilla on oma persoonansa, toimintatapansa ja kädenjälkensä, eikä yksi ja sama arkkitehti ole välttämättä kaikille se oikea. Työyhteisömme on innokas ja asiakaslähtöinen ja olemme toteuttaneet useita hyvin erilaisia hankkeita menestyksekkäästi. Kehotan tutustumaan referenssikohteisiimme tai poikkeamaan toimistollamme Lauttasaaressa, niin voimme keskustella tarkemmin hankkeestasi, oli se sitten suuri tai pieni, hankala tai helppo.